Szűrés

A(z) Street View kulcsszót tartalmazó cikkek

A Street View révén már a Dunán is hajózhatunk

2015. április 2. -

A hat Duna menti ország három fővárosát – Budapestet, Pozsonyt és Belgrádot , több más települését és a Duna-parti természetet, így például a Dunakanyart is is bajárhatjuk a Street View révén. A felvételeket hajóról készítették.

Kulcsszavak: Street View, Google
Tovább

Tízezernél több street art alkotás a Google virtuális múzeumában

2015. március 20. -

Több mint tízezer street art alkotást és több mint 260, a köztéri művészetet bemutató kiállítást nézhetnek meg az internetezők a Google Kulturális Intézetének oldalán. A street artról szóló gyűjteményt 34 ország 86 művészeti szervezetének segítségével állították össze. A Chrome pedig egy új bővítménnyel gazdagodott.

Tovább

Egy moszkvai színházba invitál virtuális sétára a Google

2015. február 12. -

A Google Street View szolgáltatásával számos helyet bebarangozhatunk, többek között különféle kulturális intézményeken is tehetünk virtuális sétát. Ezúttal egy újabb célponttal bővült a sor: a moszkvai Bolsoj Színházba látogathatnak a résztvevők, ahol online kiállítások is várják az internetezőket.

Tovább

A virtuális valóság élményét kínálja a Google Cardboard

2014. december 22. -

Google Cardboard: ezt a nevet viseli az a speciális szemüveg, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtapasztalják a virtuális valóság élményét mobilon a Street View szolgáltatásban.

Tovább